Nordul Olteniei, sau spaţiul carpatic oltenesc dintre Olt şi Dunăre

Stimate cititor,

Am bucuria să te anunţ că articolul Nordul Olteniei, sau spaţiul carpatic oltenesc dintre Olt şi Dunăre tocmai s-a transformat în capitol al primului volum din cartea Arhiva de geografie, un proiect publicistic la care lucrez încă din anul 2006 şi pentru care am efectuat cel puţin 84 de excursii pe teren, însumând o experienţă frumoasă de peste 200 de zile pe munte şi în zonele adiacente. La acestea se adaugă riscantele şi numeroasele incursiuni în spaţiile mai puţin cunoscute ale oraşului în care locuiesc, dar care merită cu orice preţ promovate.

cop1

Volumul are 408 pagini color (format 240×240 mm) care cuprind 551 de fotografii. Pentru a intra în posesia unui exemplar, te rog să contactezi: fie Editura Minela (edituraminela@gmail.com), fie direct autorul (pe mine), prin intermediul unui comentariu lăsat aici. Deasemenea, dacă ai o „urgenţă” legată de orice informaţie din prezentul articol, te rog să mă contactezi direct prin metoda menţionată sau pe pagina de Facebook Arhiva de Geografie.

Atenţie: prezentul blog NU se închide, ba chiar se pregăteşte de articole proaspete, despre locuri puţin cunoscute! Salvează pagina la favorite sau abonează-te la actualizări pentru a te bucura de viitoarele materiale din volumul 2 al cărţii!

Cu deosebită consideraţie,

Andrei Ionel

2 Comments Add yours

  1. crisandre62 spune:

    Am parcurs acest traseu, care mi-a umplut sufletul de bucurie. Il voi parcurge candva din nou, poate chiar anul viitor. imi e dor de acele locuri. Il recomand oricui, oricand.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s